Reindeer Training School on todella simppeli joulupeli

Reindeer Training School on todella simppeli joulupeli

Talven lähestyessä alkaa vaistonvaraisesti tehdä mieli pelata talvisiin maisemiin sijoittuvia pelejä. Reindeer Training School on hellyttävä minipeli, jonka parissa vierähtää muutama minuutti, kunnes siihen luultavasti kyllästyy. Reindeer Training School soveltuu erityisesti pelaamista vasta aloitteleville lapsille.

Mistä pelissä on kyse?

Reindeer Training Schoolissa on kyse hyvin yksinkertaisesta asiasta: opettaa poro toimimaan joulupukin apuna joulun kiireissä. Pelaaja voi valita itselleen mieluisimman porohahmon. Vaihtoehtoina ovat muun muassa Petteri Punakuono sekä Salama. Kun poro on valittu, peli voi alkaa ja peliruutuun rävähtää lumen ja jään peittämä maisema, jonka halki poro kiitää. Pelaajan tehtävänä on auttaa poroa hyppäämään kaikkien jään pinnasta löytyvien reikien yli ja kerätä lahjapaketteja, joista saa eri suuruisia pistemääriä. Poro laukkaa varsin vinhaa vauhtia, joten reaktionopeus ja ennakointi ovat merkittäviä valttikortteja pelissä menestymisen kannalta.

Peliarvostelu

Reindeer Training School -pelissä on konsepti, jossa olisi potentiaalia paljon suurempaankin. Etenkin joulun aikaan poroaiheinen peli olisi varmasti kysytty, mutta se edellyttäisi hieman monipuolisempaa pelaamista sekä näyttävämpiä grafiikoita. Nykyisellään Reindeer Training School on todella simppeli ulkoasultaan. 2D-grafiikat ja lähes pelkästään perusvärien kuten kirkkaanpunaisen, -keltaisen ja -vihreän käyttö saavat sen pikaisella vilkaisulla näyttämään jonkun Paint-piirustusohjelmalla tekemällä kuvalta. Peli ei yllätä tai tee vaikutusta millään avuilla etenkään silloin jos on tottunut pelaamaan hyvinkin laadukkaita pelejä. Koska kyseessä on kuitenkin ilmaispeli, on se parempi kuin ei mitään.

Reindeer Training School on peli, jonka parissa aikuinen pelaaja viihtyy todennäköisesti enintään viisi minuuttia, kunnes se rupeaa käymään yksitoikkoiseksi. Lapset saattavat kuitenkin löytää tästä pelistä roppakaupalla hupia ja sen vuoksi se tuntuukin enemmän lapsille suunnatulta peliltä. Mikäli etsii puhtaasti keinoa tappaa ylimääräistä aikaa, on Reindeer Training School siihen tarkoitukseen oiva peli. Sen pelaamisen myötä taito vältellä jäässä olevia reikiä kehittyy nopeasti. Aluksi poron matkan päättyessä pisteitä saattaa olla 5000, mutta seuraavalla kierroksella jo kaksinkertainen määrä. Pelissä näytetään ennätystaulukko, jossa esiintyy lähes 100 000 yltäviä pistelukemia. Tällaiseen pistemäärään pääseminen edellyttää varmasti tuntikausien harjoittelua poron kanssa!

 
 
 
 
 

Copyright © 2018 pelisaitti.fi. All Rights Reserved.
WordPress Portfolio Theme by WPZOOM