South Park -pelissä on tuttua pottahuumoria

South Park -pelissä on tuttua pottahuumoria

South Park on yksi niistä televisiosarjoista, jotka ovat onnistuneesti laajentaneet tarjontaansa myös pelien maailmaan. Erinomainen esimerkki tästä on South Parkin Stick of Truthia seuraava South Park: The Fractured But Whole, joka lunastaa paikkansa tämän vuoden hulvattomimpien pelitulokkaiden joukossa. Tämä Ubisoftin kehittämä peli on pelattavissa niin Xbox Onella, PlayStation 4:llä kuin myös pöytäkoneella ja tähän mennessä peli on haalinut osakseen enimmäkseen positiivista palautetta.

Edeltävää South Park -peliin verrattuna The Fractured But Whole on joka osa-alueella hitusen parempi. Esimerkiksi taistelukohtaukset ovat monipuolisempia ja moniulotteisempia. Aiemmassa pelissä tappelut tuntuivat hieman tyhjänpäiväisiltä, mutta tässä versiossa pääsee jopa käyttämään strategista ajattelua, joka tekee taistelukohtauksista monin verroin mielenkiintoisempia. Pelissä hahmoilla voi olla useampia eri supervoimia. Yksi voimista voi olla kaikkien edessä olevien vastustajien muksauttaminen ja toinen voima esimerkiksi sellainen, joka mahdollistaa sekä edessä, takana että yläpuolella olevien vastustajien lyömisen kerralla.

South Park: The Fractured But Whole pyörii todella pehmeästi, eikä se kertaakaan jumiudu kriittisellä hetkellä. The Stick of Truthin kohdalla yksi eniten esiin nostetuista ongelmista oli juurikin pelin satunnainen tökkiminen, joka ymmärrettävästi turhauttaa kun se toistuu useamman kerran. Sulavan pyörimisen ohella The Fractured But Wholea voidaan pitää grafiikoiltaan esikuvalleen uskollisena, sillä ne ovat hyvin pitkälti samat kuin tutussa televisiosarjassa. Mikäli on kovan luokan South Park -fani, on tämä peli omiaan saamaan pelaajan tuntemaan ikään kuin sarjassa sisällä, yhtenä sen hahmoista.

Pelissä huumori on napattu suoraan South Park -televisiosarjasta. Vaikka joidenkin mielestä sarjasta ensimmäisenä tehty peli on jollain tapaa hauskempi, on The Fractured But Whole videopelimäisempi ja silti todella hauska, joten kokonaisuutena toinen peli on sittenkin onnistuneempi. Tämä on peli, joka vetoaa hieman ronskimpien vitsien ja pottahuumorin ystäviin. Tämä tuskin tulee yllätyksenä kun kyseessä on South Park -peli. Pelissä saattaa ohimennen ikään kuin puolivahingossa kuulla hahmojen välisiä sivuosaan jääviä dialogeja, jotka sisältävät runsaasti hauskoja heittoja. Siinä samalla voi tietenkin toimittaa pelissä annettavia hassuja tehtäviä Eric Cartmanin johdolla.

 
 
 
 
 

Copyright © 2018 pelisaitti.fi. All Rights Reserved.
WordPress Portfolio Theme by WPZOOM