Total War: Warhammer 2

Total War: Warhammer 2

Creative Assembly jatkaa uusien Total War -pelien suoltaista markkinoille ja tähän mennessä ollaankin nähty niin Napoleon kuin Attilakin. Uusin tulokas on Total War: Warhammer 2, joka on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen peli. Kyseessä on valtava avoimeen maailmaan sijoittuva strategiapeli, jossa pääsee hahmollaan reaaliajassa tapahtuvien taistelujen keskelle. Pelin tarina etenee sen mukaan, mitä pelaaja hahmollaan tekee.

Mistä pelissä on kyse?

Warhammerista pitäville Totar War: Warhammer 2 on peli, jota ei yksinkertaisesti voi missata. Peli on luontevaa jatkumoa Warhammerin maailmassa matkaamiselle, mutta mikäli aiempi Warhammer on tuttu peli, tulee pelitrilogian kakkospelissä huomaamaan joitain pieniä muutoksia edelliseen peliin nähden. Siinä missä ensimmäisessä pelissä pelataan vanhassa valtakunnassa, sijoittuu toinen peli uuteen maailmaan. Taistelut ovat suurempia ja niissä käytetyt grafiikat entistä vaikuttavampia. Lisäksi pelissä vilisee monenlaisia olentoja aina zombeista verenjanoisiin dinosauruksiin ja muihin otuksiin, jotka saavat pelin tuntumaan todella monimuotoiselta. Ihmisiä ei tässä maailmassa ole merirosvojen ja kolonialistien lisäksi, mutta erilaisia haltioita on sitäkin enemmän.

Pelistä löytyy kaiken kaikkiaan kahdeksan hahmoryhmää ja erillistä tarinaa. Warhammer II -pelissä tarinankerronta on upeaa ja valinnanvaran myötä pelaaja pääsee ajelehtimaan tarinassa haluamaansa suuntaan. Vaikka oman alueen laajentaminen on pelissä päällimmäisin tavoite, tarjoaa peli myös roppakaupalla seikkailuja ja jännittäviä kohtaamisia. Pelaaja pääsee valitsemaan oman lajinsa ja se määrittelee pitkälti pelin kulkua. Jokaisella lajilla on omat ainutlaatuiset taitonsa ja piirteensä, jotka vaikuttavat pelaamisessa.

Peliarvostelu

Tarkasteli sitten mitä osa-aluetta hyvänsä, tämä peli tuntuu monin tavoin edeltäjäänsä paremmalta ja viihdyttävämmältä. Toisaalta Warhammer II:ssa mikään ei sinänsä ole täysin uutta, vaan lähinnä paranneltu versio ensimmäisestä Warhammerista. Pelin parasta antia on yhä strategisen ja taktisen pelaamisen mahdollisuus, jonka myötä näitä pelejä voi varmasti kiistatta kutsua eräiksi kaikkien aikojen mukaansatempaavimmista ja jännittävimmistä strategiapeleistä.

Alkuperäistä peliä fanittaville Total War: Warhammer II:sta saa mainion jatkopelin. Creative Assembly on onnistunut luomaan samalla jotain tutuntuntuista, mutta silti riittävän uudistettua. Maisemien muuttuminen ja pienet, hienommat muutokset ovat riittäviä, mutta bonusta peli saa lisämausteista kuten uusista armeijoista ja hahmoista sekä yllätyksellisyydestä.

 
 
 
 
 

Copyright © 2018 pelisaitti.fi. All Rights Reserved.
WordPress Portfolio Theme by WPZOOM